Accesorii

Timplaria PVC a aparut pe piata din Republica Moldova la sfirsitul anilor ‘90. In acea perioada, lipsea informatia despre sticlele multifunctionale. In prezent, producatorii ofera o gama variata de sticla, care poate fi inclusa in complectatia initiala a ferestrei, sau inlocuita ca element aparte la ferestrele deja existente. Inlocuirea doar a geamului termopan (blocul de sticla din interiorul ferestrei) este mai putin costisitoare, ca inlocuirea ferestrei in sine si nu necesita lucrari de reparatie suplimentare, cu conditia ca ferestrele PVC existente sunt in stare de functionare satisfacatoare.

Este elementul ferestrei care pune in functiune deschiderea si inchiderea acesteia. Uneori apar dificultati in functionarea feroneriei, cum ar fi aparitia curentilor de aer prin ferestra inchisa in perioada rece a anului, se blocheaza deschiderea, se defecteaza manerele, se deterioreaza garnitura etc. Solutionarea problemei constituie reglarea feroneriei, inlocuirea ei in intregime sau a unor piese separate.

In mod standard, ferestrele sunt dotate cu manere si acoperitori de balamale albe sau maro. Ca optiune aditionala, sint disponibile si alte culori de manere. La fel sint disponibile si manere secustik care ofera o securitate sporita. Mecanismul patentat de blocare din cadrul manerului impiedica manipularea frauduloasa a ferestrei din exterior.

Importanta timplariei este pusa in valoare de glafuri, ele fiind cele care fac trecerea de la sticla si tamplaria care o fixeaza la zidarie. Aplicate la interior, glafurile din PVC reprezinta o metoda eficienta de protectie contra socurilor mecanice. Calitatea suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga. Glafurile de interior au o culoare rezistenta la actiunea razelor solare, sunt usor de curatat si intretinut, de asemenea nu necesita vopsire. Glafurile pentru exterior completeaza timplaria din PVC si Aluminiu. Ele protejeaza zidaria si fatada locuintei Dvs, in zona ferestrelor, impotriva apei si a murdariei.

Climatul interior al incaperilor este conditionat in mare masura de sistemul de ventilatie al edificiilor. Majoritatea proiectelor presupun un sistem de ventilatie natural: aerul proaspat intra prin ferestre,  iar aerul saturat cu C02 este eliminat prin canalele de evacuare de la bucatarie, baie, etc. Anume din motivul de a avea un climat interior benefic sanatatii si pentru confortul personal, compania belgiana DUCO a dezvoltat profilele DUCO Ventilation – pentru ventilatie naturala si sanatoasa. Acest produs  permite garantarea nivelului optim al calitatii aerului si a confortului termic in incaperi, cu un minim de consum e energie – deoarece solutia oferita de DUCO  este naturala si eficienta energetic.

Bagheta metalica ingusta sau lata de diverse culori care se monteaza in geamul termopan intre sticle. Ea se poate combina in diverse forme, creand un design individual, care poate fi un element important in linia de design al locuintei dumneavoastra. Daca v-ati plictisit de aspectul monoton al ferestrelor dvs, puteti inlocui geamurile termopane obisnuite cu geamuri termopane cu bagheta decorativa. Bagheta decorativa este de culoare alba sau aurie (sau orice alta culoare la comanda), ingusta si lata, cu ajutorul careia puteti crea un design unic si deosebit.

Mai aveti intrebari legate de produsele noastre?

Scapa de dubii si neincredere – discuta cu noi online si vei obtine solutii corecte si profesioniste.

Comanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service