Ferestre si Usi PVC

Profil PVC din trei camere, adincime de montare 60mm, care se potriveste ideal pentru incaperi auxiliare, garaje, vile de vara, mansarde, spatii industriale sau orice alte spatii care nu sint dotate cu sisteme performante de incalzire sau sistemul de incalzire lipseste.

Profil PVC cu 4 camere, adincime de montare 60mm, care se potriveste bine pentru apartamente cu incalzire centralizata, se recomanda de instalat cu sticla cu termoizolanta (LOW-E) pentru reducerea riscului formarii condensului, sau cu sticla selectiva in partea solara, pentru evitarea supraincalzirii incaperilor.

Profil PVC cu 6 camere, adincime de montare 70mm, care se potriveste pentru apartamentele cu incalzire autonoma, pentru ferestrele care trebuie sa asigure o izolare fonica buna, pentru case cu izolare termica sporita, termocase, case pasive si se recomanda de instalat cu geam termopan in trei sticle, dintre care sticla termoizolanta (LOW-E)sau selectiva, in dependenta de conditiile de exploatare a ferestrelor.

Profil de clasa premium cu 5 camere, adincime de montare 76mm, care asigura o izolare termica si fonica maximala. Profil care va accentua individualitatea fiecarei case si va fi un obiect de mindrie pentru fiecare gospodar. Profil masiv cu design modern de un alb stralucitor care se recomanda de folosit cu geam termopan in trei sticle,  dintre care sticla cu emisie redusă (LOW-E) sau selectiva, in dependenta de conditiile de exploatare a ferestrelor.

Mai aveti intrebari legate de timplariile PVC?

Scapa de dubii si neincredere – discuta cu noi online si vei obtine solutii corecte si profesioniste.

Comanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service