Servicii

 • Luarea dimensiunilor

  Inginerii nostri vor masura corespunzator spatiile ferestrelor vechi, fara a le demonta, luand in calcul toate particularitatile specifice anumitor feluri de spatii locative (blocuri de locuit din panouri din beton sau piatra naturala), evitind posibile erori.

 • Consultanta profesionista

  Profil de 3,4,5,6,8 camere ??? Geam Low-E, clima control ? 2 sau 3 sticle ? izolare termica, fonica ??? Cum sa faceti alegerea corecta ? Consultantii nostri va vor ajuta sa alegeti cele mai potrivite optiuni pentru ferestrele dumneavoastra in dependenta de conditiile de exploatare fara cheltuieli in plus.

 • Elaborarea design-ului

  Echipa noastra va studia dimensiunile si specificul proiectului dumneavoastra ca sa va propuna variante de design acordate la normele de confectionare a timplariei PVC (GOST), astfel incit ferestrele, usile sau vitrajurile dumneavoastra sa aiba, nu doar un aspect frumos, dar si sa nu prezinte pericol pentru clienti.

 • Livrarea

  Produsele iGeam se pot comanda atit cu instalare, cit si fara instalare, iar acum puteti beneficia de livrare chiar si peste hotare

 • Demontarea si instalarea

  Instalarea se face conform manualului de montari cu instrumente specializate si instalatori calificati. Compania va garantează nu doar o calitate înaltă a produselor, ci și a serviciilor prestate.

 • Servicii post-garantie

  Deservirea sezoniera – Ferestrele vor functiona mai mult, daca vor fi deservite cel putin de doua ori pe an, serviciu oferit de echipa noastra.

   

   

Comanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service