AI CALITATE - AI CONFORT - AI GEAM

“Regula de aur pentru orice om de afaceri este urmatoarea: ‘Pune-te in locul clientului’.”

– Orison Swett Marden –

EXPERIENTA

Experienta noastra, care numara peste 10 ani in domeniu, ne-a permis sa ne invatam meseria astfel, incit sa va putem oferi un produs calitativ care sa corespunda tuturor standardelor in vigoare si  inovatiilor in domeniu. Oferim solutii bune chiar si la cele mai complicate proiecte. Profesionalismul echipei satisface necesitatile celor mai exigenti clienti. Ceea ce ne propunem sa facem, este ceea ce ne reuseste cel mai bine. Pentru noi, cel mai mare succes este un client multumit de alegerea sa, care a gasit in iGeam acea companie, care sa ii satisfaca toate cerintele in termen scurt si la pret rezonabil.

Compania “Inventproiect”- produce si comercializeaza timplarii din profile PVC si aluminiu sub marca comerciala inregistrata iGeam.

RESPONSABILITATE

Suntem responsabili fata de potentialii clienti cit si de cei existenti. Firma a fost fondata in anul 2011, impunindu-se pe piata locala prin calitatea inalta a produselor si serviciilor oferite, motivindu-si dezvoltarea rapida si sigura, astfel marind fluxul clientilor fideli si satisfacuti de productia oferita. Principiul nostru de lucru este de a ne pastra angajamentele fata de clienti si parteneri, de a pastra calitatea, siguranta si confortul pe care tindem sa il oferim acestora. Ne este usor sa satisfacem cerintele clientilor nostri, deoarece ne facem lucrul calitativ, rapid si profesionist. Personalul calificat reprezinta sursa puterii noastre. El ne asigura reputatia si succesul firmei. Responsabilitatea si lucrul in echipa sunt valorile noastre de baza.

Misiunea companiei este de a spori increderea clientilor intr-un produs calitativ – produs marca iGeam.

Utilaj nou

Recenta achizitionare a companiei este utilajul profesionist cu un nivel mai avansat de automatizare,  datorita caruia ne bucuram clientii cu o continua crestere a calitatii.

Consultanta online 24/7 non stop

Daca a aparut o intrebare peste program,  legata de produsele si serviciile noastre, noi va oferim consultanta non stop pe chat sau pe pagina de Facebook iGeam.

Produs Certificat

Toate produsele marca iGeam sunt certificate conform standardelor si normelor in vigoare.

Echipa noastra

Administratia/management  relatii clienti

IMG_2458

Montari si livrare comenzi

livrari2

Atelierul de productie

productie

Mai aveti intrebari legate de produsele noastre?

Scapa de dubii si neincredere – discuta cu noi online si vei obtine solutii corecte si profesioniste.

Comanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service