Reglarea, reparatia sau inlocuirea feroneriei vor oferi o noua viata ferestrelor voastre, iar instalarea feroneriei cu optiunea antifurt, va face sa va simtiti in siguranta.
Reparatie tamplarie
Inlocuirea sticlelor sparte sau inlocuirea geamurilor termopane vechi cu geamuri termopane noi, cu proprietate de termoizolare, izolare solara, antivandali, securizata sau cu elemente de decor interior.
Inlocuirea termopanelor
Initial nu ati avut in complectatia ferestrelor glafuri (pervazuri, scurgeri)? Le puteti comanda cu instalare la noi. Pervazurile standarde sau pervazurile Danke cu textura de diferite materiale ( lemn, marmura, onix, etc.) vor renova locuinta, oferindu-i un aspect modern.
Instalare glafuri
Daca etansietatea deschiderii nu se poate de obtinut prin reglarea feroneriei, situatia poate fi remediata prin inlocuirea garniturii ferestrei. Specialistii nostri vor avea grija sa aleaga cea mai potrivita garnitura pentru a respecta geometria ferestrei si a asigura o etansietate perfecta.
Inlocuirea garniturilor de cauciuc
Amortizorul instalat va mentine usa inchisa, pastrind aerul rece in incapere pe timp de vara (in timp ce pentru conditionarea aerului se consuma energie electrica) si caldura pe timp de iarna (in timp ce se consuma energie termica).
Montare amortizoare
Rapid, calitativ si atent, echipele noastre vor efectua demontarea constructiilor vechi si vor instala constructiile noi, respectind toate cerintele.
Instalare ferestre
Daca s-a blocat lacatul usii sau a ferestrei, specialistii nostri vor ajunge rapid la fata locului pentru a debloca deschiderea si vor instala o lacata noua, la necesitate.
Deblocare usi si ferestre
In cazul existentei unui obstacol la trasarea conductei de evacuare a aburilor hotei de bucatarie sau de la centrala termica, noi acordam serviciul de modificare a ferestrei cu cheltuieli minime.
Decupare termopan
In cazul in care s-a defectat plasa antiinsecte, la noi o puteti repara sau puteti comanda plase noi clasice, rulou sau plise. La fel puteti beneficia doar de serviciul de instalare daca aveti plasa gata.
Instalare/ reparatie plase antiinsecte

iGeam Service

Indicati in formular tipul problemei aparute
iar noi in scurt timp va vom contacta pentru
a va oferi solutia ceea mai potrivita.

Completeaza formularulComanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service