Blog

Dispozitivele de aerisire pasivă

Un climat sănătos în locuință, zi și noapte.

  • Sunt dispozitive ușor de montat pe produsul finit și nu influențează optic fațada.
  • Asigură aerisirea de bază în spațiile cu ferestre închise o mai lungă perioadă de timp.
  •  Limitează volumul de aer, neformîndu-se curent de aer în încăpere.
  • Datorită modului de funcționare pe baza diferenței de presiune/exterior, sunt dispozitive pasive, nefiind nevoie de utilizarea de energie electrică.

AIR CONTROLER   

Pe lîngă aerisirea sistematică a încăperilor prin deschiderea ferestrelor, SALAMANDER Vă oferă posibilitatea de a aerisi continuu, zi și noapte chiar cu ferestrele închise, eliminînd una din cauzele formării mucegaiului în zonele cu umiditate crescută.

b2ap3_thumbnail_blog2_20140910-125752_1.png

Dispozitivele AIR CONTROLER se montează ușor pe cercevelele ferestrelor sau ușilor Dvs, pe oricare din sistemele Salamander. Acestea nu afectează etanșeitatea ferestrelor și nici nu răcesc încăperile.

… Și ceva în plus: ne-am gîndit și la cei pentru care alergiile sunt o problemă: puteți comanda Air Controler cu filtru de polen care se schimbă ușor și asigură un aer sănătos.

climAktivPlus

Aerisirea corectă a fiecarei încăperi devine din ce în ce mai greu de realizat datorită programului de lucru care ne obligă de multe ori să lipsim de acasă o mare parte din zi.

În această perioadă, datorită surselor de umiditate din casă (flori, rufe la uscat, etc.) crește umiditatea relativă a aerului. Dacă se atinge și depășește valoarea de saturație, se va forma condens pe suprafețe mai reci.

 

În acest caz, dispozitivul climAktivPlus Va oferă soluția potrivită. Acesta poate fi prevăzut cu un dispozitiv rotativ de închidere/deschidere manuală. Prin cele două poziții aveți opțiunea de a controla Dvs aerisirea în momentele în care aveți nevoie.

b2ap3_thumbnail_blog3.png

Заказать звонок
+
Позвоните мне!
iGeam Service