Blog

Un coșmar ce putea fi evitat!

Recent ați putut urmări știrea despre furtul care s-a produs în raionul Orhei , satul Furceni unde hoții au pătruns în casa unde locuia o familie din 4 persoane. Pe hoți nu i-a împiedicat faptul că toată familia era acasă. Detaliile le găsiți în link, însă vrem să vă atenționăm faptul că hoții au pătruns fără zgomot  prin FEREASTRĂ. Deaceea vă menționăm ca acest jaf  a avut loc ca urmare a uneia din două situații:

  1. Clientul nu a fost informat despre posibilitatea de instalare a furniturii antifurt.
  2. Clientul a fost informat despre furnitura antifurt,  dar a neglijat acest fapt.

Pentru echipa iGeam, siguranța  bunurilor si vieții omenești are prioritate. Mereu cînd consultăm un client cu casă particulară sau apartament la etajul 1 sau 2, propunem in complectația de bază furnitură de primă clasă antifurt.  Acest tip de furnitură a fost proiectat de ingineri cu scopul ca pătrunderea nesancționată în case sau apartamente să fie practic imposibilă. Pentru detalii, puteți adresa  întrebări în comentarii sau la numărul de telefon 079118800.

Cînd aveți nevoie de ferestre, nu fiți nepăsători față de bunurile și viața dumneavoastră. Alegeți inteligent, alegeți iGeam.

 

http://www.publika.md/cosmar-pentru-o-familie-din-orhei-atacata-de-hoti-erau-inarmati-si-cu-cagule-pe-cap-_2874901.html

Leave a comment

Comanda apel
+
Suna-ma!
iGeam Service